24.2 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Col·legi Santa Ana de Vilallonga: “Una visita esperada, un repte i un club”

 

–  El passat dimecres, els alumnes de primer de primària del Col·legi Santa Ana de Vilallonga, es van despertar –els qui van poder dormir- pensant en una visita especial: Laia, de La Colla d’A Punt.

Des del Col·legi no poden disimular la gran satisfacció de la visita de Laia, de la Colla d’Apunt, perqué a més de gaudir de la visita, Laila es Julieta una antiga alumna. Com a mostra de la seua satisfacció, han assenyalat que: 

Rebre a Laia era molt més que rebre a un personatge simpàtic i divertit que apareix en la televisió. Sí, molt més. Res és debades, rebre a Laia suposa superar un gran repte! Però no hi ha repte, ni gran ni menut, que es puga resistir als intrèpids i les intrèpides alumnes del nostre Col·legi!

Collegi Santa Ana de Vilallonga 1Després de temps de preparació, van superar la difícil prova de resistència i habilitat des del cércol de l’Hula-hoop i ho van fer amb nota, creieu-ho.

La implicació, la resistència, l’esperit de grup ha estat insuperable. Tant és així que, a partir d’ara, els nostres alumnes formen part d’un exclusiu grup format pels més valents: el club de la Colla d’A Punt.

De fet, la vesprada va acabar, tots cridant: Som de La Colla d’A Punt! Una coseta… voleu saber un secret de Laia? Laia va créixer entre nosaltres, en les mateixes aules, va jugar en el mateix pati, amb els mateixos mestres…. Un altre secret… quan Laia era menuda ja estava boja pel teatre…. No us ho creieu? Doncs, pregunteu a Julieta Betancor. Que qui és Julieta? Nugueu fils…. però en el Col·legi Santa Ana ens sentim molt orgullosos dels nostres exalumnes.

Gràcies Laia-Julieta, al magnífic equip tècnic de La Colla d’A Punt; gràcies Montse i gràcies, a vosaltres xiquets, per la vostra emoció. Ha estat una gran vesprada“.

Articles relacionats