25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Càritas Gandia fa una crida als restaurants de la Safor per demanar la seua col·laboració

– Càritas demana als restaurants de la Safor que donen els aliments peribles que puguen perdre pel tancament obligatori dels seus establiments

• L’entitat s’ha quedat sense els productes que rebia cada dia d’un supermercat, ja que ara el comerç no té minvaments
• Càritas Gandia requereix a més col·laboració dels restaurants que fan lliuraments a domicili perquè puguen realitzar el menjar diari dels participants
• Ara més que mai és necessària la col·laboració ciutadana perquè facen un donatiu d’1 euro a través del codi 33552 Bizum de donació a ONG o bé fent una transferència bancària a CAIXA POPULAR: ES61 3159 0064 1424 5122 6829 per a poder comprar aliments
• Càritas Gandia continua atenent els més vulnerables complint amb les recomanacions sanitàries i higièniques per a evitar el contagi entre participants, personal de l’entitat i voluntaris.

El coronavirus ha provocat el desproveïment d’aliments en el Centre d’Atenció Integral (CAI) de Càritas Gandia. Fins al moment un supermercat aportava diàriament aliments, i amb aquests, es preparava el menjar diari, no sols dels 14 residents, sinó de totes les persones sense llar que cada dia s’acosten al CAI, per a obtindre el seu desdejuni, menjar i berenar.

No obstant això, des que s’ha decretat l’Estat d’Alarma el CAI ja no rep cap suport per part del supermercat. Per aquest motiu, Càritas fa una crida a tots els restaurants que, obligats a tancar, vagen a perdre aliments frescos. Càritas Gandia repartirà aquests aliments entre la cuina del CAI i el centre dels Franciscans, com feia fins ara.

De moment, el restaurant Parsifal de la platja de Gandia ha donat tots els productes peribles i elaborarà el menjar diari per a tots els participants durant aquesta setmana, i que, sobre la base de normativa sanitària, es distribuirà en tuppers. Qualsevol restaurant que es vulga sumar a aquesta iniciativa serà benvingut per part de Càritas.

Ara més que mai és necessària la recaptació de l’euro solidari entre tots els ciutadans que vulguen participar. Poden donar 1 euro a través del codi 33552 Bizum de donació a ONG o bé fent una transferència bancària a CAIXA POPULAR: ES61 3159 0064 1424 5122 6829.
Càritas Gandia continua atenent els més vulnerables complint amb les recomanacions sanitàries i higièniques per a evitar el contagi entre participants, personal de l’entitat i voluntaris.

Fotografia personal de Pasifal i CAI

Articles relacionats