17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Beniflà obri als usuaris un pipicà de 82 m² en el polígon industrial

El nou pipicà de Beniflà està situat al costat de l’atractiu parc de cal·listènia i es va incloure com modificat del projecte “Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el Polígon Industrial de Beniflà”. Projecte, subvencionat en 2021 per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en la quantia de 79.879,27 €.

El pipicà resultant de 82 m² va triplicar la seua superfície respecte a les dimensions inicials (30 m²) projectades en la zona dotacional del polígon industrial. Els tècnics municipals i l’equip de govern van considerar com a actuació positiva millorar la superfície del parc caní dins del sòl dotacional verd de 1.000 m², dels quals aproximadament la meitat estan ocupats per instal·lacions públiques.

L’alcalde del municipi, Borja Gironés, es troba satisfet de l’últim avanç funcional en el disseny urbà. “No sols s’acaba d’obrir el pipicà sol·licitat per prop de 150 usuaris propietaris de mascotes, sinó que els 1.000 m² dotacionals compten amb una font decorativa, una àrea de cal·listènia molt completa i un jardí per al gaudi de tota la ciutadania”.

Gironés anticipa amb la mateixa il·lusió la futura instal·lació d’un “pump track” (circuit de monopatí) com a complement a les barres de cal·listènia. Aquesta millora està inclosa en el projecte que l’Ajuntament de Beniflà ja ha presentat per a la convocatòria de l’IVACE de 2022.

Articles relacionats