Amics de la Natura reconeix la col·laboració de Pere Ferrer, Rufino Lobo i Paula Martí

L’associació Amics de la Natura de Marxuquera va celebrar diumenge passat en el centre social d’aquest districte el seu tradicional Menjar d’Estiu, a la qual van assistir un centenar de socis i simpatitzants. En aquest acte, amb el qual conclouen les activitats del primer semetre, es va dur a terme un reconeixement a tres membres de Amics de la Natura de Marxuquera per la seua col·laboració i suport a aquesta entitat: Pere Ferrer (guanyador del KM Vertical Gandia 2019), Rufino Lobo i Paula Martí.

D’altra banda, ja s’han obert les inscripcions per a la XIX Licitada Nocturna al Mondúver que organitza Amics de la Natura de Marxuquera el pròxim 20 de juliol, a les 21 hores, des de l’inici de la pista forestal en la Drova. Les inscripcions (que inclouen les assegurances, l’avituallament i una samarreta commemorativa), es poden efectuar fins a a el 17 de juliol a través de la web sltsport.com

Imatge. D’esquerra a dreta: Pere Ferrer, Vicent Alonso (president de Amics de la Natura de Marxuquera), Rufino Lobo i Paula Martí.

Et Pot Interessar