15.4 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Ajudes destinades a pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat ocasionades per la COVID-19

– Gandia concedeix 57 ajudes a famílies en situacions d’especial vulnerabilitat després de la COVID-19

· Amparo Victoria: “L’habitatge és l’espai bàsic de convivència que tots necessitem i per això continuarem mobilitzant recursos en aquest àmbit

La regidora delegada d’Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria, ha informat aquest matí que ja han sigut concedides les ajudes destinades a pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat ocasionades per la COVID-19. Un fons d’ajudes dotat amb 85.000 € gràcies a l’aportació de la Generalitat Valenciana que han sigut dirigits a persones víctimes de violència de gènere, que hagen sigut objecte de desnonament, persones sense llar o altres persones especialment vulnerables tal com indicava el Decret 60/2020, de 15 de maig, del Consell, on s’aprovaven les bases reguladores i la concessió directa d’ajudes.

Una vegada finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds el passat 13 de novembre i avaluada tota la documentació per part dels tècnics municipals han sigut un total de 57 les famílies que s’han vist beneficiades d’aquestes ajudes que oscil·len entre els 1.000 i els 1.500 euros.

Sobre la mesura, l’edil ha afirmat que gràcies al Consell i a la seua sensibilitat “hem pogut destinar aquests 85.000 € per a ajudar als que pitjor ho estan passant durant aquesta crisi”. “Aquesta línia d’ajudes se suma a totes les altres accions que des de març s’han posat en marxa per a alleujar la situació de les famílies que menys recursos tenen. Continuarem treballant en aquesta línia perquè si alguna cosa ens ha demostrat aquesta pandèmia, és que l’habitatge és l’espai bàsic de convivència que tots necessitem i per això continuarem mobilitzant recursos en aquest àmbit” va declarar Victoria.

Articles relacionats