26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Adela Molina ix per la porta Gran del Col·legi Abecé

Adela Molina
Adela Molina, dona fi, per jubilació, a més de tres dècades dedicades a exercir de Directora del Col·legi Abecé, per les seues mans han passat milers d’alumnes i mai s’ha cansat d’atendre’ls i de treballar per ells.

Generacions, mares i pares que han sigut alumnes del col·legi i que ara han portat als seus fills, tots han tingut el plaer d’estar amb ella. No ha sigut un camí de roses, cada curs sempre hi ha de tot, però ella ha gestionat amb fermesa i mà dreta tot allò que poguera succeir. Cada curs un món.

Adela Molina2En el seu comiat l’alumnat, professors i les titulars del Col·legi, ho han fet a lo gran a Adela, tal com mereix, amb dos rams de flors, un d’ells de tots els alumnes, mares i pares de l’Abecé, i com un torero en una vesprada triomfal ha eixit per la porta gran, amb els aplaudiments i corejant el seu nom, Adela, Adela!!!, de tots i totes dels allí presents.

Adela no ha pogut contindre l’emoció del reconeixement rebut, fins i tot estaven els seus nets que també, per descomptat, són alumnes de l’Abecé.

Mai un acte tan senzill s’ha demostrat tan contundent

Des del Col·legi Abecé han assenyalat “Hui 5 de març, l’alumnat, professorat i titularitat del Col·legi, al costat de la presidenta de l’AMPA, acomiadava entre clams i una gran ovació a Adela Molina, companya que ha sigut durant més de tres dècades la directora del Centre, al mateix temps que ha exercit la funció d’orientadora escolar”. “Des dels més xicotets fins a l’alumnat de l’ESO (entre els quals destaquem als seus nets, que han sigut còmplices) li hem esperat als patis frontals del Col·legi, molt silenciosament, fins al moment de la seua eixida. En qüestió de segons, els aplaudiments i els crits d’“Adela, Adela!” han regnat en l’ambient”. “Des del Col·legi volem agrair la seua labor i suport durant tants anys”. “Gràcies, Adela. El Col·legi Beceroles sempre serà la teua casa!”.

Articles relacionats